Skip navigation

Monthly Archives: June 2010

puh puh *tiup sawang merata2 kat blog*

lupe da bila last time aku update blog nih. wahaha.

skang ni da summer, tapi kat colorado nih macam2 musin bole jadi waktu summer. kalo da panas, sampai terasa kulit terbakar. kalo sejuk, tak payah guna fridge, letak je barang2 kat luar! kalo aku cakap semalam turun hail korang pecaya? hail ok bkan hell. hail hujan batu. xpecaya? nah.

gila bukan? so kalo nak merasa semua 4 musim time summer, silalah datang colorado. haha

maka summer nih xde banyak benda pon ak buat. aritu pegi jalan2 chicago, panas nak mampos. pastu ada Midwest games. kalo korang kat UK ada notts game bagai, ktrg pon ada midwest games laa. :p puas hati jugak ah bole jumpa kawan2 lama especially bdak2 taiping. lama gile woo xjmpe. tp kalo dapat jumpe bdak2 kyuem lagi ak gumbira. T_T

sepanjang summer nih ramai asik tanya kenapa ak xbalik. walopon yg tanya tu da penah tanya berbelas kali. haih. penat la nak ulang, aku xbalik sbb nan ado duit + amek summer class. understood? kalo ikutkan hati nak sangat aku balik. nak jmpe family, nak makan makanan best. tapi apakan daya, aku yang pilih keputusan macamni. kenala bawak banyak bersabar staun je lagi pastu balik FREE! hehe

tengah2 dok main Final Fantasy 13 td, tetibe perut ak nih mengidam nak makan makanan pasar malam. putu piring, putu bambu, murtabak ngan keropok lekor. mau je ak call mak soh dye pos sume benda tu. tapi by time bendalah tu sampai, aku makan maggots ngan kulat jela. T_T

since sume da start cuti, da ramai yg ak xdapat contact. especially yang ak slalu msg gune bbm. hoi korang on la bbm gune wifi! apelaaa.. rindu siot nak chat ngan korang. at least xde la rasa sunyi kat sini.

walopon kat golden ni ada dalam 10 org yang stay xbalik malaysia, entah kenapa aku rasa sunyi. aku rasa xlengkap. aku rasa nak makan je. eh tu da lain da. haa tu la aku rasa macam aku dikelilingi rasa kelam. tp kadang2 jela. especially bila lapar. penah korang rasa meragam bila lapar? haa macam ak skang ni la. da melalut xtentu pasal. maka, bye! nak makan.

Advertisements