Skip navigation

yea da dua bulan tak menulis. berkerak da kepala otak nak start menaip.

saya belajar Petroleum Engineering. saya busy gila ok.

baru dua bulan, macam2 benda dah jadik weyh. tapi takde pekdah la nak cite sume kan, sbb bukan sume ada kaitan ngan aku pon. aku hanya saksi liar di luar kandang je. haha

abang nak kawin lagi 2 mggu. aku langsung tak rasa apa2. nak rasa happy pon, tak tawu macamana sbb ak x tawu pon keadaan kat sana macam mana. kadang2 aku terbayang bole tolong2 buat hantaran, buat pelamin, and paling aku rasa ak nak buat is tolong abang bersiap. yela kan dalam movie kan slalu ada adik tlg abang bersiap la konon. lol. tapi tu ah sedih sial. dude, abang aku kawin, aku xde. loser aa aku. kalo la aku ada ckup duit, aku da beli da tiket balik malaysia. tp nak wat cane, dah bukan rezeki aku.

dahla tensen + down sbb xleh g abang kawin, pastu 2 minggu lagi, ain nak blah from Colorado dah. like blah terus sbb dia tak dapat carik keja kat sini. ni pon sama, ak tawu aku patut sedih ke tak, sbb dia balik sbb dapa intervie keja. tp dah xdapat nak lepak ngan dia dah lepas ni. sape lg nak teman aku shopping, nak bawak aku g jalan2. haiyoh benci btol la.

tadi time lunch, kawan aku tanya; why out of all malaysian i know, you’re the only one who i think doesn’t hang out with just malaysian all the time?

aku cam; errrrrrr coz i like to hang with u guys? and ya know there’s some drama happened.

pastu diorg cam gelak2.diorg cakap standard ah kat mana2 pon ada drama. drama bdak arab la, drama bdak khazakh la. haha. tp btol la, ak da jarang lepak selalu ngan dak2 ni. yela, busy kot. weekend pon ak keluar ngan kawan2 aku. dak2 ni sibuk study je. lol

and dalam bdak2 yg ak lepak tu pon ada jgak drama. kadang2 ak plak kena soal padahal aku xkenal pon org tu. haha. tp start this sem la kot ak lg kerap hang out ngan diorg, sbb kelas sama2, so lepas kelas g makan, bosan2 g shopping. weekend, enjoy la.

dalam 2-3 minggu ni aku asik sakit je. migrain, demam, selsema. haih. bosan dah makan ubat. macam dah xde effect pon. makan pon dah tak selera sgt (yes bole kurus! tp tak sihat la an). tp xnak bgtaw mak yg aku sakit, nnt membebel plak. haha. aku rasa slalu sgt sakit sebab tak cukup rest. yela tiap2 malam stay up. pandai nye tidak. haih.

penat dah aku menaip. baik aku start reading materials untuk human systems essay. Clash of Civilization. (mende ntah ni, Clash of the Titans aku tawu la)

 

 

Advertisements

One Comment

  1. salam kenal.. jemput la singgah my blog ‘Aku Sebutir Pasir’ kalau nak baca my experiences travelling ke 45 buah negara.. 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: