Skip navigation

Tag Archives: bangsawan

tidak sampai sehari aku postkan enti yang sangat panjang sampai digelak-gelakkan oleh seorang sahabat aku nih, da banyak giler orang ( eh, orang ramai ke banyak?) da comment. macam-macam.

tapi aku dapat rasakan bahawa korang semua da tersalah tafsir maksud aku dalam post nih.

aku bukanlah mengeji atau mengutuk persembahan, cuma mengomen. well,, tau la aku nih macamana kan? haih..

maaf aku pinta jika post aku pasal bangsawan nih da menyakitkan hati korang atau menyebabkan korang rasa xsedap.

serius aku mintak maap giler.

aku tawu maybe aku da terover cakap pasal certain benda tapi itulah kelemahan manusia. selalu silap. jadi trimas atas rakan-rakan yang sudi menegur. : )

p/s : weh janganlah dibenci diri aku ini!!! bangasawan je kot.

Advertisements

bangsawan lagi seminggu.

lepas tuh aku akan kembali menjadi manusia normal.