Skip navigation

Tag Archives: awek cun

skang aku kat gombak, umah aidid. esok g MOC. huh xsabar nak g.. mau jumpe teman2 kolej yang dirindui sekali.

nnt bila jumpe dak kolej mesti cakap pasal result. kan? pastu mesti ada orang cakap alaa watpe nak pikir.. lek sudah.

hah jadah ko nak relax. result kot. penentu hidup mati tuh! (eksegerasi). kalo korang declare korang xpikir sangat pasal result, cecepat la berdoa mohon ampun sebab korang da menipu kekdahnye. tipu orang lain dan tipu diri sendiri. betul x?

tapi pikir2 jugak just xpayah nak over2 la sampai nak lari ke mana sebab da xtau nak buat ape sebab takut ke.. nak bunuh diri bila result xbagus ke.. xperlu sume tuh. (nih pesanan kepada diri sendiri senanye.)

*     *     *

tadi pegi PC fair, kat kLCC. tempat paling aku xsuke pegi sbb ramai sangat orang ada. sesak. balik2 pening pale + penat macam skang nih lah. tapi ku kuatkan juge diri ini untuk menaip kata2 karut dalam blog. haha

masa kat klcc tadi, bejaye jumpe alhafis ngan amalul. huih lama gile xjumpe diorang. pastu aku jumpe 4 orang ex-schoolmate aku kat MRSM k.krai dulu tapi malangnye aku xingat nama diorang so xberani nak tegor. aku rasa kalo diorang nampak aku diorang tegor kot sebab aku susah nak dilupekan! (ceh poyo nak mampos)

jalan2 selama 2 jam lebey, nak taw apa aku dapat kat PC fair?

nih dye :

DSC_6186

omg she’s sooooo cute!!!!!

*     *     *

p/s : kepada sesape yang da register MOC tapi xjadi pegi, anda dikehendaki bayar juge RM60 tu yehh..harap maklum.