Skip navigation

Monthly Archives: January 2010

fuhhh penat nak mampos kelas sampai malam. haiyo macamana nak survive satu sem macam ni?

tadi time dok melangut tunggu next class, baru aku terperasan yang amat pantas masa berlalu. ee cliche nye. ah mampos ah cliche x cliche. ye idok? makan berak makan berak, da satu sem aku dok kat bumi Golden, Colorado USA yang amat indah dan sejuk mata memandang sejuk lagi tulang belakang menahan wind chill dan suhu amat rendah. waaa this sem moshem aizat cingkai citot liyana sume da nak grad… taun depan da xde diorg nak lepak2 bergolek2 lagi daa… waaa..

maka setelah lama tidak berhupdate blog murahan nih, marilah saya bersama-sama berkongsi kisah drama murahan tv1 disini. sedia?

hoi! gile ke apa nak bercerita kat sini!

haha..mana bole nak ber cik kiah kat blog da weyh… kang mampos aku kena serang ngan bazooka kang. anyhow aku da came out with a hypothesis pasal hidup. semakin lama kita hidup dengan semakin ramai orang, semakin banyak drama murahan akan berlaku. ya ampun bodo gile hypothesis nih. tapi make sense do. serius.

skang da banyak sangat drama tahi bodoh bangang sengal dan murah berlaku. haihhh muak tawu! nasib baik la tangan aku nih xsempat nak naik bagi pelempang sebijik time drama murahan itu cuba mengaudition aku untuk join skali. tapi kalo aku bagi pelempang da x drama murahan da.. jadi box office movie trus la! haha

maka skang aku da tekad sudah tak mau ambik kisah lagi suda. ko mampos, mampos ko la. penat da hati ni berfikir otak ni bertimbang rasa nak memikirkan masalah engkau. sudah. saya tidak mahu masuk keluar campur hidup kamu lagi. paham? noktah. period. (amek marker buat titik noktah kat screen laptop skali) nah ko!

fuh tenang2. xmau emo2. sudah mau tidur esok kelas pukul 9 pagi. lagi. aaaaa

status : mau kerja mau kerja cari duitt….

Advertisements

dah agak lama aku xmenulis dalam blog wordpress nih. asik gile menaip mengepost benda bukan2 kat tumblr aku tuh. ntah sometimes aku terasa macam malas nak menaip kat sini. eh bukan malas tapi ntah.

winter break da nak abis. lagi 11 hari je lagi. happy? sangat. bukan sebab cuti nak abes and class akan start tapi sebab cuti dah nak abes and bdak2 yang merantau akan balik da xlama lagi. yea!

kononnya aku xpegi memane sebab kononnya aku xde duit. tengok, kononnya la kan. mampos aku rasa cuti ni macam aku spend lagi banyak je dari biasa. rasanya kalo g travel pon sama jugak. skang aku da xberduit. ok exagerate. bukan la xde langsung i mean nnt ada bills coming up yo pay and nak beli buku lagi.. and aku baru je check that aku da terguna duit utk beli buku this spring sebab aku xtaw yang petronas masukkan duit buku utk 2sem terus. serius aku tgah cuak pening kepala jantung berdegup kencang skang. arghh macamana nih?

tidak2 da xbole menulis lagi dah. buntu2. aku terbayang camana aku nak idup?