Skip navigation

Tag Archives: best!

raya

salam aidilfitri aku ucapkan kepada semua kaum keluarga di Malaysia, sahabat2 di yang da berterabur di serata dunia, dan juga pembaca2 blog ini.

maaf zahir dan batin.

dari jauh,

zulhilmi yusop

post ini ditujukan khas kepada chaletmateku, Sayed Muizzudin merangkap ex-pres MUSCOM yang lalu.

semoga anda diberkati, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki.

amin…

◊◊ Happy Birthday ◊◊

◊◊ Sayed!!! ◊◊

s

smalam malam yang sangat hebat!

persembahan hebat dari teater Puteri Gunung Ledang The Musical season 3!

dah lama gila aku bermimpi-mimpi nak pegi tengok PGL, since the first time dye kuar untuk teater lagi.. akhirnya mimpi jadi nyata. huhu~~

terpesona, terkesima, terpegun, tergoda. 4 perasaan utama yang aku rasa semasa menonton semalam walaupun duduk kat seat paling atas. props, sangat hebat. teknikal, lagi sangat hebat. music, sangat hebat sekali, cuma lakonan saja yang kurang memuaskan hati. sikit la. tapi sebenarnya memang sangat mantop!! meletoop! haha

malas nak cerita panjang-panjang. asalkan korang sume tahui bahwasanye PGL sangat best. thanks lili sebab bagi aku ganti tempat ko pegi. kalo x melepasla aku.

bagi yang xberpeluang nak pegi, ni ada sedikit snapshots. tapi ni lepas da habis performance la. : )

img_3590

img_35971

img_3622

img_3634

img_3779