Skip navigation

Tag Archives: Add new tag

kepada semua yang aku kenal.. dengan ini aku ingin meng-clarify -kan perasaan dan diri aku. aku tidak suke dipanggil kaki gossip, atau orang kuat bergossip, suke korek gosiip dan sewaktu dengannya.

ok fine kalo ada sesetengah orang tahu aku nih mmg banyak tahu pasal org lain.. tapi cerita2 pasal mereka itu bukanlah aku yang desperate pegi cari weh.. ape ko bajet aku sehina itu? kebanyakan gossip2 atau cerita2 hot yg aku tahu bukan aku korek.. aku dapat atas penceritaan org lain je.. macam biasa r bila lepak2 dapat mula r berkongsi cerita.. (macam korg xbuat je kan?) so janganla menganggap aku ini suke sangat bergossip2 nih..i mean..mmg la suke tapi aku xkorek macam ada pihak yang kononnya kata aku suke korek cerita tapi dalam masa yg sama cuba mengorek cerita orang lain daripada aku! ko pahal????

and kadang2 aku peka dengan apa yang terjadi kat seseorang.. maksd aku orang lain la..(aaa korg paham x?) aku kadang2 macam bole baca air muka orang dan akhirnya aku dapatla cerita pasal orang tu.. maka dapatla disumpulkan sebenarnya orang2 lain la yang suke menebarkan gossip ke serata dunia.. akhirnya, sampai la kat aku..ataupun aku la org pertama yang dapat.. logic kan? tapi kepada kawan2, jgnla segan2 nak berkongsi cerita dengan aku. aku suke tu..merapatkan ukhwah. haha

hiasan semata-mata

maka hilangkanla mentaliti anda daripada menganggap aku, mahupun orang lain sebegitu rupa.. ye kawan2.. apa yang penting?? kerjasama!! sorry pengaruh wonderpets.

 

mood : bengang, hampa.