Skip navigation

homai lama nak mampos tak terbukak wordpress. kesian terabai blog ak nih. haha.

demit aku ingat da xde org visit da blog bersawang nih, ghupenye ada la beberapa ketul yg kadang2 menziarah. thanks ye kawan2. or sesape la anda yg saya xkenal tu. 🙂

ok senanya aku ada 10 articles untuk dihabiskan baca untuk exam Human Systems esok. haa nama nak glemer meletop human system bagai, tp blaja haprak ntah hape2. fyi, subject ni bukan subject biology ye, sbb bila first aku baca tajuk subject ni, ak ingatkan nak kena blaja how human body systems work. hahahhaa bogos.

so far ak baru habiskan 3 articles. 7 lagi doh. tujuh. gila ke apa? nak extract satu article pon ak da pening2. haih dulu time class xnak baca articles ni sbb bila baca, xsama pon ngan apa yg dye cakap dalam class. so whats the point of spending time to read those shit kan? skang, nah. eat that shit man! all 10 of  them! mother eff la!!!!!

agaknya malam ni ak xtido la kot. sbb esok ada lab Sedimentology and Stratography pkul 8 pagi. its a geology subject, by far aku pnye favorite subject. geology FTW y’all! lol

ok dah2. banyak nak hupdate tp articles xmengizinkan. chalo!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: